Gå till innehåll

Medlemsinformation oktober 2024

Styrelsen informerar

Avgiftshöjning 
Balkongrenoveringen fortsätter. Nya balkonger är redan monterade på Verkmästargatan 7 och 9. Den tidigare aviserade höjningen av månadsavgiften delades upp och den andra höjningen på 10 procent gäller från 1 januari 2025.  

Vill du hyra extra förråd?  
Brf Målaren har extra förråd för uthyrning. Idag finns det två lediga förråd, ca 10 kvm varje, på Murargatan 8 och Verkmästargatan 15. Avgift 300 kr/mån. Om du är intresserad mejla styrelse på Info@brfmalaren.com. Det är ingen kö utan först till kvarn. 

Parkering 
Problemen med parkeringar fortsätter. Vi jobbar på dem och ber om överseende med detta. 

Värme  
Värmen är nu påslagen och i ett flerbostadshus regleras den automatiskt. Om du upplever inomhustemperaturen i din lägenhet som för kall eller för varm, eller om du upplever besvärande drag, vänd dig i första hand till vår vicevärd Urban Strömberg, tel 0722-123 124 

Kontrollera att ventilationen inte är täppt. Luftcirkulationen är mycket viktig för en bra inomhusmiljö. 

Arbete på lördagar  
Balco ligger lite efter med planerat arbete och behöver jobba in. De kommer jobba även på lördagar kl 9-15 så länge det går att utföra arbete innan det blir för kallt. Det som utförs på lördagar är tystare jobb, maskiner kommer användas men inget som att borra i fasaden. 

Facebookgruppen ”Brf Målaren” – en grupp för medlemmar att hålla kontakt